7 redenen waarom Silvie moet presenteren op Studio Brussel

1. Enthousiast

Omdat ik een enthousiaste persoon ben die zich volledig geeft!

2. Babbelen

Omdat ik heel graag babbel. Mijn eerste radioprogramma  heette zelfs Klep Toe. Hieronder kan je een beginnersvlog zien (pas op, het geluid is niet perfect!)

3. Uitspraak

Omdat ik uitspraaklessen achter de rug heb van Lieve De Wachter. Ondanks dat er soms eens een Mechels accentje kan bovenkomen.

4. Ervaring

Omdat ik al wat ervaring heb. Zo zit ik al aan mijn derde  radioshow, heb ik radioworkshops gevolgd en gegeven, heb ik al geïnterviewd op festivals. Kortom ik ben er al zo’n dikke vijf jaar mee bezig en het is één van mijn passies!

DSC01866

5. Allround muziekkennis

Omdat ik het een en ander weet over muziek. Ondanks dat mijn kennis over muziek wat naar de commerciële kant helt, kan ik je ook wel vertellen dat de Britse indierockband Arctic Monkeys fan blijken te zijn van The Wizard of Oz. Niet alleen eindigt ‘Old Yellow Bricks’ met de lijn ‘Dorothy was right though’, op de Brit Awards van 2007 kwamen ze verkleed als personages uit de film.

6. Fan

Omdat ik fan van ben Studio Brussel. StuBru staat altijd op: in de radio, tijdens het douchen, terwijl ik puree aan het maken ben… Die laatste nieuwe vlog van Linde Merckpoel heb ik al lang gezien, de snapchatverhalen tijdens de blok heb ik bekeken en op instagram volg ik het ook allemaal. De Afrekening is trouwens de eerste afspeellijst die ik gedownload heb toen ik Spotify Premium nam. Zo kan ik overal een beetje Studio Brussel luisteren.

7. Perfecte combinatie

Omdat radio maken één van de coolste dingen ooit is. Het is de perfecte combinatie van praten en muziek en ik doe het ontzettend graag.